Το σαραγλί είναι ένα νηστίσιμο έδεσμα με αρκετές παραλλαγές όμως είναι μια βλάχικη συνταγή την οποία και μας παρουσίασε η Κα Ελένη Βέρρου απο το Χιονοχώρι Σερρών

Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγα σιγά και για να το φέρουμε ακόμη πιο κοντά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να φτιάξετε την συνταγή του chef Φειδία Τζίτζιου από το room events Ανδρομέδα το οποίο βρίσκεται στον Τύρναβο Θεσσαλίας.

Μια συνταγή για Μηλόπιτα, την οποία και μας παρουσίασε η Κα Καπετανίδου Αθηνά με καταγωγή την Μεσοποταμία Καστοριάς….

Δημοφιλέστατο έδεσμα οι λουκουμάδες οι οποίοι τρώγονται όλους τους μήνες του χρόνου και μάλιστα συνδυάζονται πολύ ωραία και με παγωτό… Οι συγκεκριμένη συνταγή από το εστιατόριο «Γράπα και Μεζές» στην Καλαμαριά

Η Κα Σοφούλα Τούσκα από την Ηράκλεια του νομού Σερρών μας ετοίμασε μια παραδοσιακή και πολύ νόστιμη συνταγή.

Δροσερό γλυκό με εύκολα υλικά από το εστιατόριο ο «Λευτέρης» και την Ελένη Μαυροπούλου στα Γιαννιτσά της Πέλλας

Τέτοια γλυκά δεν τα συναντάμε συχνά και το σίγουρο είναι ότι ο Τάσος Ιακωβίδης από το εστιατόριο "Απ Αλλού" στην Βεροια εχει βάλει όλη του την τέχνη και το μεράκι για να έχουμε αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα

Θα αναρωτιέστε γιατί έχει αυτό το όνομα η συγκεκριμένη συνταγή. Η Βασίλω είναι μια πολύ καλή μαγείρισσα από το Βογάτσικο της Καστοριάς η οποία και είναι η μητέρα του ιδιοκτήτη το «Τσιπουράδικο του Θωμά»…

Ένα καλοκαιρινό γλυκό εύκολο στην παρασκευή του και φυσικά νοστιμότατο. Από τα χέρια του chef Ηρακλή Ασπρίδη

Είναι πολύ έξυπνο να προτείνεις συνταγές τις οποίες μπορούμε να τις απολαμβάνουμε γρήγορα και εύκολα χωρίς κόπο. Μια τέτοια είναι και της Ναταλίας Τσουλγουνίδου από το Ζαχαροπλαστείο Patisserie «Sisters» στο Κιλκίς

Ένα πολύ γνωστό γλυκό και θα λέγαμε ένα από τα πιο νόστιμα και ποιο δημοφιλείς. Μια μικρή παραλλαγή του θα δούμε εδώ όπως το σερβίρουν στην ταβέρνα «Αντώνης» της Ασπροβάλτας.

Page 1 of 2

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ