Ροβανί από την κυρία Αγγελική Ραυτοπούλου στην Ιθάκη 

Πουτίγκα  από την κυρία Μαρία Σουπιάδου,ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου "Pindos Palace"στα Γρεβενά

Σαραγλί από τον κύριο Ιμάμ Σεχμί στο ζαχαροπλαστείο "Παπαπαρασκευά"στην Ξάνθη.

Μελομακάρονα από την ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου "Πέτρος" Φωτεινή Παπαθεοδώρου στην Δράμα

 Ωτία από την κυρία Έλλη Ιωαννίδου-Γκούρου στην Γλυφάδα Αττικής

Τούρτα φρυγανιάς από την κυρία Μαρία Καλογιατζίδου στον Απαλό Αλεξανδρούπολης

Μοναδικό Ισλί από την κυρία Αγγελική Ιωάνογλου στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Το σαραγλί είναι ένα νηστίσιμο έδεσμα με αρκετές παραλλαγές όμως είναι μια βλάχικη συνταγή την οποία και μας παρουσίασε η Κα Ελένη Βέρρου απο το Χιονοχώρι Σερρών

Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγα σιγά και για να το φέρουμε ακόμη πιο κοντά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να φτιάξετε την συνταγή του chef Φειδία Τζίτζιου από το room events Ανδρομέδα το οποίο βρίσκεται στον Τύρναβο Θεσσαλίας.

Μια συνταγή για Μηλόπιτα, την οποία και μας παρουσίασε η Κα Καπετανίδου Αθηνά με καταγωγή την Μεσοποταμία Καστοριάς….

Δημοφιλέστατο έδεσμα οι λουκουμάδες οι οποίοι τρώγονται όλους τους μήνες του χρόνου και μάλιστα συνδυάζονται πολύ ωραία και με παγωτό… Οι συγκεκριμένη συνταγή από το εστιατόριο «Γράπα και Μεζές» στην Καλαμαριά

Page 1 of 2

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ