Ένα πολύ νόστιμο και νηστίσιμο γλυκό από τον «Κτήμα Αγιονέρι» του Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Το «Ρεβανί της Ελβετίας» είναι το γλυκό που φτιάξαμε στους Πύργους Πτολεμαΐδας με την Κρητικιά Κα Ελένη Παπαδοπούλου

Στην Αρναία δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε και ένα υπέροχο γλυκό. Η Πορτοκαλόπιτά μας από τον chef Δημήτρη Πολύζο, στο εστιατόριο «Μπακατσιάνος»

Το παραδοσιακό γιαούρτι Δορκάδος είναι ένα από τα καλύτερα και γευστικότερα γιαούρτια και φυσικά εμείς δεν γινόταν να βρεθούμε στην ομώνυμη περιοχή και να μην φτιάξουμε παραδοσιακό γιαούρτι. .

Ένα πεντανόστιμο γλυκό μας παρουσιάζει η Χριστίνα, όχι στην Ζάκυνθο, αλλά στο Ευ-ζην στις Σέρρες.

Τιραμισού δια χειρός Pasquale Lempo στο Mare e Monti του Πανοράματος Θεσσαλονικης.

Είναι σημαντικό όταν επισκεπτόμαστε ένα εστιατόριο να έχουμε την δυνατότητα να επιλέγουμε γεύσεις και συνταγές τις οποίες μας προσφέρει και είναι ξεχωριστές και περά από τα συνηθισμένα. Αυτή εδώ η συνταγή είναι αυτό ακριβώς και την προσφέρει η Κα Ευθαλία σε όσους επισκεφτούν το «Αθήρι» στην Καστοριά.. .

Ένα μοναδικό γλυκό με ένα ακόμη πιο μοναδικό όνομα. Από την Κα Αναστασία και το Τσιπουράδικο «Μπες Και Πιες».

Το γλυκάκι μας ,στο “Κτήμα Ηρακλή” ήταν και η έκπληξη της Κας Τζένης.

Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς προσπαθείτε να αδυνατίσετε και λόγο καλοκαιριού, ωστόσο κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε αυτή την καταπληκτική Black Forest Βεγγέρα.

Page 2 of 2

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ