Είναι πολύ έξυπνο να προτείνεις συνταγές τις οποίες μπορούμε να τις απολαμβάνουμε γρήγορα και εύκολα χωρίς κόπο. Μια τέτοια είναι και της Ναταλίας Τσουλγουνίδου από το Ζαχαροπλαστείο Patisserie «Sisters» στο Κιλκίς

Ένα πολύ γνωστό γλυκό και θα λέγαμε ένα από τα πιο νόστιμα και ποιο δημοφιλείς. Μια μικρή παραλλαγή του θα δούμε εδώ όπως το σερβίρουν στην ταβέρνα «Αντώνης» της Ασπροβάλτας.

Το «Γλυκό στο Μπέλες» είναι μια πρόταση που σερβίρεται στο εστιατόριο «Η Πλαγιά του Μπέλες» στα Άνω Πορόϊα.

Πραλίνα, είναι η ονομασία του γλυκού που μας ετοίμασε η Κα Αλεξάνδρα στα Σιάτιστα της Κοζάνης. Για να δούμε πως γίνεται….

Ένα πολύ νόστιμο και νηστίσιμο γλυκό από τον «Κτήμα Αγιονέρι» του Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Το «Ρεβανί της Ελβετίας» είναι το γλυκό που φτιάξαμε στους Πύργους Πτολεμαΐδας με την Κρητικιά Κα Ελένη Παπαδοπούλου

Στην Αρναία δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε και ένα υπέροχο γλυκό. Η Πορτοκαλόπιτά μας από τον chef Δημήτρη Πολύζο, στο εστιατόριο «Μπακατσιάνος»

Το παραδοσιακό γιαούρτι Δορκάδος είναι ένα από τα καλύτερα και γευστικότερα γιαούρτια και φυσικά εμείς δεν γινόταν να βρεθούμε στην ομώνυμη περιοχή και να μην φτιάξουμε παραδοσιακό γιαούρτι. .

Ένα πεντανόστιμο γλυκό μας παρουσιάζει η Χριστίνα, όχι στην Ζάκυνθο, αλλά στο Ευ-ζην στις Σέρρες.

Τιραμισού δια χειρός Pasquale Lempo στο Mare e Monti του Πανοράματος Θεσσαλονικης.

Είναι σημαντικό όταν επισκεπτόμαστε ένα εστιατόριο να έχουμε την δυνατότητα να επιλέγουμε γεύσεις και συνταγές τις οποίες μας προσφέρει και είναι ξεχωριστές και περά από τα συνηθισμένα. Αυτή εδώ η συνταγή είναι αυτό ακριβώς και την προσφέρει η Κα Ευθαλία σε όσους επισκεφτούν το «Αθήρι» στην Καστοριά.. .

Page 2 of 2

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ