Το να πας στην λίμνη Κερκίνη και να μην μαγειρέψεις βουβάλι απλά δεν επιτρέπεται…

Ένα πολύ νόστιμο πιάτο από το εστιατόριο ΙL NIDO το οποίο και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να το φτιάξετε… Φυσικά είναι μια συνταγή η οποία και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας

Ένα υπέροχο πιάτο από την Ελένη Μαυροπούλου και το εστιατόριο Λευτέρης στα Γιαννιτσά.. Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Το «Χασάπ Νταβά» είναι και αυτό ένα παραδοσιακό πιάτο της Βέροιας το οποίο το φτιάχνανε οι χασάπηδες για να το απολαύσουν οι ίδιοι, μετά από μία κουραστική μέρα.

Αυτή η συνταγή από τον Ευκλείδη Γκούντα είναι στην ουσία 2 σε 1 γιατί συνδυάζει ξεχωριστές εκτελέσεις σερβιρισμένα όμως ταυτόχρονα….

Μια διαφορετική πρόταση για να μαγειρέψετε το κοτόπουλό σας μέσα από την πρόταση του Ευκλείδη Γκόυντα και το ομώνυμο κτήμα στην Δορκάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Σεφ και βοηθός της εκπομπής μας Ηρακλής Ασπρίδης σας προτείνει

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μία διαφορετική πρόταση καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε την συνταγή του Chef Δημήτρη Ρίζου από το εστιατόριο «Φάμπρικα Κρεάτων» της Κομοτηνής

Η γνωστή συνταγή από το Πήλιο Μαγνησίας με κάποιες παραλλαγές από την Ελένη Σιούτα και το εστιατόριο «Παραμύθι» που βρίσκεται στην Καλαμπάκα.

Γεμάτος με κάμπους και λιβάδια, ο νομός Κιλκίς και φυσικά τα κρέατα στο εστιατόριο Τραταμέντο είναι όλα ντόπια άρα και πεντανόστιμα. Στα χέρια της Φρόσως οι γεύσεις απογειώνονται….

Ο Τζιγεροσαρμάς που μας παρουσίασε η Κα Κατερίνα Τοπκάρογλου στο εστιατόριο Αλέξανδρος» στο Μαυρόλοφο Σερρών ήταν καταπληκτικός .

Page 3 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ