Όλοι γνωρίζουμε για την χοιρινή τηγανιά. Τι κατσικίσια όμως όχι. Δείτε λοιπόν μια διαφορετική συνταγή με τηγανητό κατσικάκι από το καφεζυθοπωλείων «Πλατεία» στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Η κα Ελένη Σανιδά, οικοδεσπότρια στο Καφέ/Εστιατόριο «Το Σπιτάκι» στο Λιτόχωρο Πιερίας μας παρουσίασε μια αγαπημένη της Μικρασιάτικη συνταγή

Οι γυναίκες στο Νικομηδινό της Θεσσαλονίκης το αποκαλούν και «Πασχαλιάτικο» και είναι μια ακόμη παραδοσιακή χωριάτικη συνταγή… Από την Αναστασία Κιοσέ

Απολαυστική συνταγή από το εστιατόριο Χάραμα και τον chef Στέφανο Λαφάρα στο Αρκοχώρι Ημαθίας

Μας έρχεται κυρίως από το Πήλιο της Μαγνησίας, ωστόσο το συναντάμε και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η συνταγή είναι από την ταβέρνα «Το Κάστρο Του Πλαστάρα» της Θεσσαλονίκης.

Το «κλέφτικο» είναι μία παραδοσιακή συνταγή με κρέας χοιρινό. Δείτε την εκτέλεση από την Όλγα Πλασταρά και την ομώνυμη ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη.

Το να κάνεις λαγό στιφάδο είναι λιγάκι δύσκολο μιας και το συγκεκριμένο συμπαθές ζωάκι είναι λιγάκι δυσεύρετο. Οπότε και το μοσχαράκι είναι μία καλή εναλλακτική

Το κότσι είναι ένα κρεατικό το οποίο προτιμούμε πολύ, λόγο της γεύσεις του αλλά και τις τρυφερότητας του… Εδώ μία υπέροχη συνταγή από το εστιατόριο «Πλαστήρας» στο Μορφοβούνη Καρδίτσας

Μια πολύ καλή πρόταση εάν θελετε να ξεφύγετε λίγο από την συνηθισμένη τηγανιά και να προσθέσετε και λαχανικά στην συνταγή σας είναι αυτή του Σωτήρη Νάνου από το εστιατόριο Πλαστήρας στο Μορρφοβούνι, Καρδίτσας

Το αρνάκι τρώγεται όλες τις εποχές του χρόνου αλλά όταν το γεύεσαι στον Ταξιάρχη τις Χαλκιδικής βλέποντας ένα καταπράσινο τοπίο, οι γεύσεις «αλλάζουν»…

Μια γιορτινή συνταγή, άκρως μεσογειακή από το ορεινό συγκρότημα τουρισμού «Απολυμένη Πέτρα» στον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής

Page 3 of 5

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ