Ο Κος Θεόδωρος στο κτήμα Αγιονέρι μας προτείνει ένα εύκολο μεσογειακό πιάτο, για να μπορέσετε να το φτιάξετε χωρίς να δυσκολευτείτε καθόλου.

Η οικοδέσποινα και chef στο εστιατόριο «Ελβετία» στους Πύργους Πτολεμαΐδας η Κα Ελένη Παπαδοπούλου, είναι από τα Χανιά της Κρήτης, επομένως δεν θα μπορούσε να μην μας δείξει μια συνταγή από τον τόπο της, με κάποια όμως μικρή τροποποίηση.

Η πρώτη μας συνταγή στο εστιατόριο «Ελβετία» στους Πύργους Πτολεμαΐδας είναι «Τα Κεφτεδάκια της Ελένης» με άσπρη σάλτσα τυριών.

Το κοκκινιστό με το βουβάλι έχει την τιμητική του στην Λίμνη Κερκίνη και το σερβίρουν με πολύ μεγάλη επιτυχία στον πολυχώρο «Ελωδία».

Ο Δημήτρης Πολύζος, Chef στο εστιατόριο «Μπακατσιάνος» στην Αρναία της Χαλκιδικής, μας παρουσίασε μια διαφορετική πρόταση για το στιφάδο με αγριογούρουνο.

Μια σπιτική συνταγή είναι αυτή που μας έφτιαξε η Κα Χρύσα στο «Μικράκη» η οποία είναι "Κόκορας με λαχανικά".

Εχουμε δοκιμάσει το κοτόπουλο σε πολλες παραλαγές και αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Το ορεκτικό μας ήταν η σπανακοτυρόπιτα στο «Κτήμα Ηρακλή» ωστόσο η κυρία Τζένη μιας έφτιαξε και μία από τις σπεσιαλιτέ της.

Ένα πολύ ωραίο κυρίως πιάτο μας ετοίμασε ο Σάκης στην Ελιά στο οποίο και χρησιμοποίησε φιλέτο από μοσχαράκι 12 μηνών της Φάρμας Πολιτίκου, μια εκ των μεγαλυτέρων στην χώρα μας, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας και φυσικά αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ο βιολογικός τρόπος διατροφής των ζώων που φιλοξενεί…

Μια συνταγή από τις Σέρρες και τον Κο Παύλο στο Ευζην για όλους εσάς.

Η συνταγή μας για κάτι διαφορετικό με βουβαλίσιο καβουρμά, αλλά ταυτόχρονα απλό και γρήγορο.

Page 4 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ