Το κοκκινιστό με το βουβάλι έχει την τιμητική του στην Λίμνη Κερκίνη και το σερβίρουν με πολύ μεγάλη επιτυχία στον πολυχώρο «Ελωδία».

Ο Δημήτρης Πολύζος, Chef στο εστιατόριο «Μπακατσιάνος» στην Αρναία της Χαλκιδικής, μας παρουσίασε μια διαφορετική πρόταση για το στιφάδο με αγριογούρουνο.

Μια σπιτική συνταγή είναι αυτή που μας έφτιαξε η Κα Χρύσα στο «Μικράκη» η οποία είναι "Κόκορας με λαχανικά".

Εχουμε δοκιμάσει το κοτόπουλο σε πολλες παραλαγές και αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Το ορεκτικό μας ήταν η σπανακοτυρόπιτα στο «Κτήμα Ηρακλή» ωστόσο η κυρία Τζένη μιας έφτιαξε και μία από τις σπεσιαλιτέ της.

Ένα πολύ ωραίο κυρίως πιάτο μας ετοίμασε ο Σάκης στην Ελιά στο οποίο και χρησιμοποίησε φιλέτο από μοσχαράκι 12 μηνών της Φάρμας Πολιτίκου, μια εκ των μεγαλυτέρων στην χώρα μας, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας και φυσικά αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ο βιολογικός τρόπος διατροφής των ζώων που φιλοξενεί…

Μια συνταγή από τις Σέρρες και τον Κο Παύλο στο Ευζην για όλους εσάς.

Η συνταγή μας για κάτι διαφορετικό με βουβαλίσιο καβουρμά, αλλά ταυτόχρονα απλό και γρήγορο.

Κοτόπουλο με κρούστα σουσάμι και λαχανικά από τον σεφ Ηρακλή Ασπρίδη πάντα στο Γαστρονόμο. 

Στην Πελοπόννησο το λένε γουρουνοπούλα. Είναι χοιρινό κεφάλι στο φούρνο με λαχανικά.

Παίρνουμε το αρνάκι και το μαρινάρουμε. Βάζουμε αλάτι ,πιπέρι και ανοίγουμε μια τρύπα σε κάποιο σημείο και βάζουμε μέσα 2 σκελίδες σκόρδο. Το πασαλείβουμε και με λίγο λάδι.  

Page 5 of 5

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ