Φασόλια με μαύρο λάχανο από τον κύριο Παύλο Χρυσαφίδη στο Μαρούσι Αττικής .

Κατιμέρια από την κυρία Ελευθερία Κουρτζόγλου στην Γλυφάδα Αττικής

Παραδοσιακή Θρακιώτικη τυρόπιτα από την κυρία Ματούλα Πολυζωίδου στον Απαλό Αλεξανδρούπολης

Μπατζίνα από την κυρία Κική Σταμούλη στην Δρακότρυπα Καρδίτσας

Κοτόπουλο με κριθαράκι και μαστίχα Χίου από τον Σάκη Μπαλασκάκη στο Ljsselstein της Ολλανδίας.

Λαβίνα από την κυρία Στέλλα Μπαρμπαβασίλογλου στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας

Ημάμ Μπαϊλντί από την κυρία Σπυριδούλα-Λίλιαν Κυπριζόγλου στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Η "παραδοσιακή" ονομασία για τα Μακαρόνια Συρτά είναι "Κολοδαχτυλιές" και αυτό γιατί το ζυμάρι δουλεύεται με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού.

Ο Chef Σάκης Μπαλασκάκης στο Κτήμα Πιθάρι» δίνει άλλο νόημα στη λέξη «σούπα» με αυτή την συνταγή.

Η Πρέβεζα είναι γνωστή για το νόστιμο ψάρι αλλά και τα φρεσκοαλιευμένα Όστρακα. Οπότε η Πρεβεζάνα Βιβή Σπανού μας παρουσίασε μια συνταγή με όστρακα που σίγουρα αξίζει να φτιάξετε.

Μια Πρεβεζάνικη συνταγή, με ένα από τα νοστιμότερα ψάρια, από την Κα Βιβή Σπανού

Page 1 of 3

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ