Μπατζίνα από την κυρία Κική Σταμούλη στην Δρακότρυπα Καρδίτσας

Κοτόπουλο με κριθαράκι και μαστίχα Χίου από τον Σάκη Μπαλασκάκη στο Ljsselstein της Ολλανδίας.

Λαβίνα από την κυρία Στέλλα Μπαρμπαβασίλογλου στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας

Ημάμ Μπαϊλντί από την κυρία Σπυριδούλα-Λίλιαν Κυπριζόγλου στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Η "παραδοσιακή" ονομασία για τα Μακαρόνια Συρτά είναι "Κολοδαχτυλιές" και αυτό γιατί το ζυμάρι δουλεύεται με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού.

Ο Chef Σάκης Μπαλασκάκης στο Κτήμα Πιθάρι» δίνει άλλο νόημα στη λέξη «σούπα» με αυτή την συνταγή.

Η Πρέβεζα είναι γνωστή για το νόστιμο ψάρι αλλά και τα φρεσκοαλιευμένα Όστρακα. Οπότε η Πρεβεζάνα Βιβή Σπανού μας παρουσίασε μια συνταγή με όστρακα που σίγουρα αξίζει να φτιάξετε.

Μια Πρεβεζάνικη συνταγή, με ένα από τα νοστιμότερα ψάρια, από την Κα Βιβή Σπανού

Το Μαντί είναι μια συνταγή μικρασιάτικη ωστόσο είναι γνωστή και στην Θράκη. Μας την παρουσίασε η Κα Αναστασία Μπουγιουκλή στο Κρυονέρι του Λαγκαδά

Μία αμιγώς ποντιακή συνταγή όπως μας την παρουσίασε η Κα Ρόυλα Ατματζίδου στο Κρυονέρι του Λαγκαδά

Για όλους εσάς που λατρεύεται τα burger, αυτή η συνταγή είναι ο απόλυτος μπυρομεζές. Μία πρόταση από τον Σεφ του εστιατορίου “Beer Art”, Μάνου Κοντού.

Page 2 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ