Ο Chef Σάκης Μπαλασκάκης στο Κτήμα Πιθάρι» δίνει άλλο νόημα στη λέξη «σούπα» με αυτή την συνταγή.

Η Πρέβεζα είναι γνωστή για το νόστιμο ψάρι αλλά και τα φρεσκοαλιευμένα Όστρακα. Οπότε η Πρεβεζάνα Βιβή Σπανού μας παρουσίασε μια συνταγή με όστρακα που σίγουρα αξίζει να φτιάξετε.

Μια Πρεβεζάνικη συνταγή, με ένα από τα νοστιμότερα ψάρια, από την Κα Βιβή Σπανού

Το Μαντί είναι μια συνταγή μικρασιάτικη ωστόσο είναι γνωστή και στην Θράκη. Μας την παρουσίασε η Κα Αναστασία Μπουγιουκλή στο Κρυονέρι του Λαγκαδά

Μία αμιγώς ποντιακή συνταγή όπως μας την παρουσίασε η Κα Ρόυλα Ατματζίδου στο Κρυονέρι του Λαγκαδά

Για όλους εσάς που λατρεύεται τα burger, αυτή η συνταγή είναι ο απόλυτος μπυρομεζές. Μία πρόταση από τον Σεφ του εστιατορίου “Beer Art”, Μάνου Κοντού.

Eνα ιδιαίτερο ριζότο που θα συνοδεύσει στον απόλυτο βαθμό τις κρύες μπύρες σας όλο το καλοκαίρι. Από τον Chef Μάνο Κοντό και την μπυραρία “BeerArt”

Το «Μαντί» είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή πολύ γνωστή και φυσικά πολύ νόστιμη. Εδώ βλέπουμε την εκτέλεση της όπως μας την παρουσίασε ο Βασίλης Καραβασίλης στην Κατερίνη Πιερίας.

Απλή μόνο στο όνομα είναι η συνταγή της Κας Ιωάννας Βέρου από το Χιονοχώρι του Νομού Σερρών.

Μια μεσογειακή συνταγή, νηστίσιμη από την Κα Μαρία Κρούπη από το Προμύρι Μαγνησιάς, ένα όμορφο ορεινό χωριό του Νοτίου Πηλίου.

Η Κολοκυθόπιτα είναι ένα έδεσμα που το συναντάμε αρκετά συχνά, η εκδοχή όμως της Μαρίας Σακλάκη από το χωριό Συκή του Νοτίου Πηλίου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον

Page 2 of 3

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ