Για όλους εσάς που λατρεύεται τα burger, αυτή η συνταγή είναι ο απόλυτος μπυρομεζές. Μία πρόταση από τον Σεφ του εστιατορίου “Beer Art”, Μάνου Κοντού.

Eνα ιδιαίτερο ριζότο που θα συνοδεύσει στον απόλυτο βαθμό τις κρύες μπύρες σας όλο το καλοκαίρι. Από τον Chef Μάνο Κοντό και την μπυραρία “BeerArt”

Το «Μαντί» είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή πολύ γνωστή και φυσικά πολύ νόστιμη. Εδώ βλέπουμε την εκτέλεση της όπως μας την παρουσίασε ο Βασίλης Καραβασίλης στην Κατερίνη Πιερίας.

Απλή μόνο στο όνομα είναι η συνταγή της Κας Ιωάννας Βέρου από το Χιονοχώρι του Νομού Σερρών.

Μια μεσογειακή συνταγή, νηστίσιμη από την Κα Μαρία Κρούπη από το Προμύρι Μαγνησιάς, ένα όμορφο ορεινό χωριό του Νοτίου Πηλίου.

Η Κολοκυθόπιτα είναι ένα έδεσμα που το συναντάμε αρκετά συχνά, η εκδοχή όμως της Μαρίας Σακλάκη από το χωριό Συκή του Νοτίου Πηλίου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον

Για όσους νηστεύετε ή απλά θέλετε να φάτε κάτι χωρίς να περιέχει κρέας αλλά να είναι εξίσου νόστιμο και γευστικό, η πρόταση του Chef Φειδία Τζίτζιου από το εστιατόριο Ανδρομέδα στον Τύρναβο είναι μία καλή περίπτωση.

Εάν σας αρέσουν τα γκουρμέ πιάτα που εντυπωσιάζουν άλλα σας αρέσει και η ουσία, τότε η πρόταση του Chef Φειδία Τζίτζιου απο την "Ανδρομέδα" του Τυρνάβου είναι μία πολύ καλή πρόταση.

Για όλους εσάς που δεν θέλετε να πετάξετε την φασολάδα που περίσσεψε, ο Στέφανος Λαφάρας από το εστιατόριο Χάραμα σας έχει μία πολύ έξυπνη συνταγή.

Για εσάς που δυσκολεύεστε να φάτε το συγκεκριμένο λαχανικό η συνταγή του Στέφανου Λαφάρα του εστιατορίου Χάραμα θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…

Η Kα Βάγια Καριοφύλλη είναι μαγείρισσα στο εστιατόριο των λουτρών της Νέας Απολλωνίας στην λίμνη Βόλβη και όποιος τα επισκεφτεί καλά θα κάνει να δοκιμάσει αυτή την υπέροχη συνταγή!

Page 2 of 3

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ