Ε να πας στην Καστοριά και να μην δοκιμάσεις του περίφημους σαρμάδες είναι ιεροσυλία… Εδώ βλέπουμε την συνταγή από το «Τσιπουράδικο του Θωμά»

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης, Chef του συγκροτήματος «Ολύμπιος Ζευς Hotel Bungalows & Camping»μας υποδέχτηκε με ένα πολύ σπέσιαλ πιάτο.

Ένα παραδοσιακό πιάτο της Κρήτης από τον Κρητικό μας chef Μανώλη Παπουτσάκη ο οποίος δημιουργεί για εσάς πεντανόστιμα πιάτα στο εστιατόριο «Μυρσίνη» στην Θεσσαλονίκη

Η Νάουσα φημίζεται για την πολύ νόστιμη πέστροφα καθώς από την περιοχή περνάει ο ποταμός Αραπίτσας ο οποίος έχει πεντακάθαρα νερά.

Οι λαχανοντολμάδες της Κας Αλεξάνδρας Δάρδαλη στα Σιάτιστα της Κοζάνης, είναι θεσπέσιοι, είναι μοναδικοί….

Εάν θέλετε να απολαύσετε μία πίτα χωρίς πολύ κόπο και πολύ νόστιμή αυτή εδώ είναι ότι πρέπει. .

Ένα γεμιστό μανιτάρι που φτιάξαμε στο «Αυλαίς» στα Γρεβενά. Μια απίστευτη γεύση που αξίζει να τη δοκιμάσετε. .

Η δεύτερη συνταγή που μας έφτιαξε η Κα Ευθαλία στο «Αθήρι» στην Καστοριά είναι πάλι τοπική, της περιοχής και είναι το «Μακάλο με Λουκάνικα Καστοριάς»

H πρώτη μας συνταγή στο Τσιπουράδικο «Μπες και Πιες» στη Δράμα.θα δούμε νοστιμότατους τσιπουρομεζέδες. Όλοι φτιαγμένοι από την Κα Αναστασία η οποία και τους επιμελείται. .

Page 3 of 3

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ