Για όσους νηστεύετε ή απλά θέλετε να φάτε κάτι χωρίς να περιέχει κρέας αλλά να είναι εξίσου νόστιμο και γευστικό, η πρόταση του Chef Φειδία Τζίτζιου από το εστιατόριο Ανδρομέδα στον Τύρναβο είναι μία καλή περίπτωση.

Εάν σας αρέσουν τα γκουρμέ πιάτα που εντυπωσιάζουν άλλα σας αρέσει και η ουσία, τότε η πρόταση του Chef Φειδία Τζίτζιου απο την "Ανδρομέδα" του Τυρνάβου είναι μία πολύ καλή πρόταση.

Για όλους εσάς που δεν θέλετε να πετάξετε την φασολάδα που περίσσεψε, ο Στέφανος Λαφάρας από το εστιατόριο Χάραμα σας έχει μία πολύ έξυπνη συνταγή.

Για εσάς που δυσκολεύεστε να φάτε το συγκεκριμένο λαχανικό η συνταγή του Στέφανου Λαφάρα του εστιατορίου Χάραμα θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…

Η Kα Βάγια Καριοφύλλη είναι μαγείρισσα στο εστιατόριο των λουτρών της Νέας Απολλωνίας στην λίμνη Βόλβη και όποιος τα επισκεφτεί καλά θα κάνει να δοκιμάσει αυτή την υπέροχη συνταγή!

Η ψαρόσουπα είναι ένα χειμωνιάτικο πιάτο και έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς. Εδώ θα δούμε μία παραλλαγή από το εστιατόριο «Κραμπούσα» στην Σκάλα Ποταμιάς

Ένα παραδοσιακό πιάτο το οποίο και φτιάχνουν οι γυναίκες του Χωριού Ηράκλεια Σερρών για μερακλήδες…. Από την Κα Κατερίνα Τάσικα

Εάν βαρεθήκατε τις συνηθισμένες συνταγές για πίτσα ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε την πρόταση του Chef Κυριάκου Κοτζαμανίδη από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και το εστιατόριο “Il Nido”

Αυτό μοιάζει με καλτσόνε αλλά είναι ένα απίθανο πιάτο επηρεασμένο σαφώς από Γερμανική κουζίνα μιας και ο δημιουργός του Κυριάκος Κοτζαμανίδης δραστηριοποιούταν στην χώρα του Μέλανα Δρυμού

Ο Chef Τάσος Ιακωβίδης μας καλωσορίζει στο «Απ’ Αλλού» στην Βέροια με ένα τοπικό παραδοσιακό πιάτο το οποίο θα πρέπει να δοκιμάσετε….

Ε να πας στην Καστοριά και να μην δοκιμάσεις του περίφημους σαρμάδες είναι ιεροσυλία… Εδώ βλέπουμε την συνταγή από το «Τσιπουράδικο του Θωμά»

Page 3 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ