Ζυμαρικα με γαρίδες από τον σεφ Ηρακλή Ασπρίδη,executive chef στο κτήμα 'ΚΥΒΕΛΗ" 

Μακαρονάδα θαλασσινών από τον κύριο Σπύρο Γκίκα ιδιοκτήτη του εστιατορίου "Ανθούσα" στην Ανθούσα Πρεβέζας

 Ουρίτσες σαγανάκι από τον σεφ Βάιο Μπαλίτσα

Νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες θαλασσινών από τον Σάκη Μπαλασκάκη στο Ljsselstein της Ολλανδίας.

Λαβράκι ψημένο σε αλάτι από την Βασιλική Μακρή στο Ljsselstein της Ολλανδίας.

Το χταποδάκι είναι ένα έδεσμα για ξεχωριστές στιγμές και σίγουρα εάν μαγειρευτεί σωστά χαρίζει ευχάριστες στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς. Η συνταγή της Γκόλφως Νικολού από την Πρέβεζα, σας υπόσχεται όλα τα παραπάνω…

Για την εξαιρετική μαγείρισσα από την Πρέβεζα, Γκόλφω Νικολού δεν χρειάζονται συστάσεις. Κάθε μία της συνταγή αποτελεί εγγύηση γεύσης και νοστιμιάς.

Μια διαφορετική πρόταση για να συνοδέψουμε το μπακαλιάρο μας από το Καφέ/Εστιατόριο «Πλατεία» το οποίο βρίσκεται στο γραφικό χωριό Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Μια συνταγή που την προσφέρουν πολλά εστιατόρια στην Ελλάδα αλλά και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη… Εδώ βλέπουμε την συνταγή από το εστιατόριο «Γράπα και Μεζές» στην Καλαμαριά…

Ο «Μπακαλιάρος σκορδαλιά» συνηθίζεται να καταναλώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου… Στην Νέα Αγχίαλο του Βόλου όμως είναι ένα έδεσμα που το προτιμάνε όλο το χειμώνα μαζί φυσικά με το υπέροχο τσίπουρο που παράγουν…Από το το παραδοσιακό εστιατόριο Χαντή

Εάν έχετε φρεσκοψαρεμένο γριβάδι, αυτή είναι μία πολύ καλή συνταγή για να το απολαύσετε γρήγορα και εύκολα όπως μας την προτείνει ο Chef στο «Ερωδιός» Γιώργος Σαμαροπουλος

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ