Ένα ορεκτικό το οποίο το γευόμαστε σε πάρα πολλά εστιατόρια, ωστόσο το καθένα είναι μια ξεχωριστή συνταγή. Εδω θα δούμε αυτή την οποία προτείνει ο chef Δημήτρης Ρίζος στο εστιατόριο Φάμπρικα Κρεάτων το οποίο και βρίσκεται στην Κομοτηνή.

Ένα νόστιμο ορεκτικό από τον chef Μανώλη Παπουτσάκη και το Κρητικό εστιατόριο «Μυρσίνη» στην Θεσσαλονίκη

Στο εστιατόριο «Το Παραμύθι» στην Καλαμπάκα δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε μια παραμυθένια τηγανιά. Από την Ελένη Σιούτα.

Είπαμε να μανιταρολογίσουμε στην Έδεσσα στον πολυχώρο «Καναβουργείο» και να σας παρουσιάσουμε ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό

H Φρόσω από το εστιατόριο "Τραταμέντο" στο Κιλκίς μας υποδέχτηκε με ένα πολύ ωραίο και νοστιμότατο ορεκτικό το οποίο το σερβίρει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τα μύδια σαγανάκι είναι μία πολύ γνωστή συνταγή που ο καθένας μπορεί να την φτιάξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Εδώ θα δούμε μια εκδοχή από την ψαροταβέρνα «Αντώνης» στην Ασρποβάλτα.

Μια ακόμη πρόταση για το πολύ γνωστό μας ορεκτικό, αυτή την φορά από την Ταβέρνα «Αλέξανδρος» στον Μαυρόλοφο Σερρών .

Στο εστιατόριο «Γεράνια» στον Άγιο Νικόλαο Ημαθίας ξεκινήσαμε τις συνταγές μας με το ορεκτικό «Μάντζα»

Στο κτήμα «Αγέρινο» στην δυτική Θεσσαλονίκη κάναμε μια συνταγή για τους λάτρεις της αρνίσιας συκωταριάς. Αν και περιέχει κρέας χαρακτηρίζεται σαν ορεκτικό. Εκτέλεση, Διαμαντής Ζαφειράκογλου.

Ένα πολύ ωραίο ορεκτικό για μερακλήδες είναι το Μάντσε από το εστιατόριο Ξανθίππη στην Ξάνθη

Στα Άνω Ποροϊα Σερρών ξεκινήσαμε την εκπομπή μας με ένα ορεκτικό. «Κολοκυθοκεφτέδες στην Πλαγιά Του Μπέλες»

Page 2 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ