Στην Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη συνταγή από την Σοφία Πλασταρά στην ομώνυμη ταβέρνα στα κάστρα.

Τα μανιτάρια τα συναντάμε συχνότερα στα Γρεβενά και στην ορεινή Χαλκιδική… Η συνταγή μας απλή αλλά πολύ νόστιμη από το εστιατόριο «Απολυμένη Πέτρα» στον Ταξιάρχη

Μερικές φορές το απλό είναι πιο νόστιμο από το πολύπλοκο… Δοκιμάστε αυτή την συνταγή και μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί μας. !

Η κυρία Κατερίνα Ντέντα, σπουδαία μαγείρισσα στην Δοϊράνη του Νομού Κιλκίς και στο Ξενοδοχείο «Δόβιρος « μας έκανε μια υπέροχη Λαχανόπιτα όπως φυσικά την φτιάχνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Απολαύστε την!

Μια διαφορετική πρόταση για το αγαπημένο έδεσμα των Ελλήνων με την προσθήκη ξυρών καρπών… Από το εστιατόριο «Κραμπούσα» στην Σκάλα Ποταμιάς

Μια συνταγή από την Κυρία Σταυρούλα Κουτλή, μαγείρισσα του εστιατορίου Κραμπούσα στην Θάσο….

O Chef Ευκλείδης από το κτήμα Γκούντα στην Δορκάδα εχει αδυναμία στα μανιτάρια και ο ουζομεζές που μας έφτιαξε με αυτά είναι πρωτότυπος και πολύ νόστιμος

Ένα νόστιμος και εύκολος μεζές για να συνοδέψετε το τσίπουρό σας είναι το σκουμπρί με φάβα που σας προτείνει ο Chef του τσιπουράδικου του Θωμά στην Καστοριά

Ένα ορεκτικό το οποίο το γευόμαστε σε πάρα πολλά εστιατόρια, ωστόσο το καθένα είναι μια ξεχωριστή συνταγή. Εδω θα δούμε αυτή την οποία προτείνει ο chef Δημήτρης Ρίζος στο εστιατόριο Φάμπρικα Κρεάτων το οποίο και βρίσκεται στην Κομοτηνή.

Ένα νόστιμο ορεκτικό από τον chef Μανώλη Παπουτσάκη και το Κρητικό εστιατόριο «Μυρσίνη» στην Θεσσαλονίκη

Στο εστιατόριο «Το Παραμύθι» στην Καλαμπάκα δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε μια παραμυθένια τηγανιά. Από την Ελένη Σιούτα.

Page 2 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ