Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό από το "Κουκί και το Ρεβίθι" στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης .. .

Εαν θέλετε να πιείτε τσίπουρο η ούζο και αναζητάτε ενα μεζέ, αυτός ειναι μία πολύ καλή επιλογή.

Η συνταγή μας στον «Γαστρονόμο» δια χειρός Ηρακλή Ασπρίδη.
Μια πολύ ωραία συνταγή που ετοίμασε για εμάς αλλά και για όλους εσάς ο chef Ηρακλής Ασπρίδης
την οποία και φυσικά εάν θέλετε μπορείτε να γευτείτε στο «Γαστρονόμο»

Ο Λιναρόσπορος είναι γνωστός για τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που περιέχει και καλό θα ήταν να τον χρησιμοποιείτε σε πολλές συνταγές. Είναι το αντιστάθμισμα θα λέγαμε στα κορεσμένα λιπαρά που καταναλώνουμε και μας επιβαρύνουν στον οργανισμό. 
Ειδικά η εταιρεία βοφρέσκο εξειδικεύεται σε αυτού του είδους τις τροφές οι οποίες είναι όλες βιολογικής καλλιέργειας Εάν παρακολουθήσετε την εκπομπή μας ,λέμε πολλά πράγματα για αυτό ακριβώς.

Μπαμπαλοκεφτέδες ή Χορτοκεφτέδες


Τυρόπιτα με φύλλο Περέκ ή Φυλλωτά. Ποντιακή τυρόπιτα δηλαδή, από τον Άγιο Αντώνιο, ένα χωριό λίγο πιο έξω από την Θεσσαλονίκη πηγαίνοντας για το σπήλαιο των Πετραλώνων στην Χαλκιδική.


Απολαύστε κι εσείς τις μοναδικές Τορτίγες Βεγγέρα. 


Συρόν με Γιαούρτι πάντα από τον γυναικείο αγροτικό συνεταιρισμό Αγίου Αντωνίου.
Το Συρόν είναι ένα ακόμη προϊόν το οποίο φτιάχνεται από αλεύρι και μπορούμε να πούμε ότι είναι ζυμαρικό. Είναι φύλλο το οποίο πρώτα ανοίγεται, μετά τυλίγεται, στη συνέχεια ψήνεται στο τζάκι και κατόπιν στο φούρνο. Η γεύση του είναι πραγματικά εξαιρετική και πολύ χαρακτηριστική. Μπορείτε να το βρείτε και αυτό όπως τα Περέκ σε καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα.


Ορίστε το πρώτο μας ελληνικό πρωινό.


Αμερικανιά τα ποπ κορν ωστόσο εμείς τα «ελληνοποιήσαμε»

Ποπ Κορν με πανσέτα και κόκκινο πιπέρι καπνιστό.
Μια διαφορετική συνταγή για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ή το ποτό σας.


Περέκ Σαγανάκι με Σαρμαδάκια και Γιαούρτι!!!

Μια πολύ ωραία παραλλαγή των φύλλων Περεκ.

Καλοκαιρινή συνταγή, ελαφριά για όλη την οικογένεια

Page 3 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ