Συρόν με Γιαούρτι πάντα από τον γυναικείο αγροτικό συνεταιρισμό Αγίου Αντωνίου.
Το Συρόν είναι ένα ακόμη προϊόν το οποίο φτιάχνεται από αλεύρι και μπορούμε να πούμε ότι είναι ζυμαρικό. Είναι φύλλο το οποίο πρώτα ανοίγεται, μετά τυλίγεται, στη συνέχεια ψήνεται στο τζάκι και κατόπιν στο φούρνο. Η γεύση του είναι πραγματικά εξαιρετική και πολύ χαρακτηριστική. Μπορείτε να το βρείτε και αυτό όπως τα Περέκ σε καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα.


Ορίστε το πρώτο μας ελληνικό πρωινό.


Αμερικανιά τα ποπ κορν ωστόσο εμείς τα «ελληνοποιήσαμε»

Ποπ Κορν με πανσέτα και κόκκινο πιπέρι καπνιστό.
Μια διαφορετική συνταγή για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ή το ποτό σας.


Περέκ Σαγανάκι με Σαρμαδάκια και Γιαούρτι!!!

Μια πολύ ωραία παραλλαγή των φύλλων Περεκ.

Καλοκαιρινή συνταγή, ελαφριά για όλη την οικογένεια


Πρόκειται για μια δυνατή συνταγή με έντονα αρώματα, πικάντικες γεύσεις και μπορεί να σερβιριστεί και ως ορεκτικό .

 


Ομολογουμένως μια γευστική συνταγή.


Για να πιείτε του ουζάκι σας η το τσίπουρο, σας προτείνουμε «Μελιτζάνα Τουρσί».


Ομολογουμένως μια δύσκολη συνταγή και σίγουρα δεν τρώμε κάθε μέρα κεφτέδες από ανεμώνες της θάλασσας. Πολλοί από εσάς και λογικό είναι,δεν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να φτιάξετε κεφτέδες από «φύκια» τα οποία τα πατάτε πολλές φορές το καλοκαίρι κάνοντας μπάνιο σε κάποια παραλία . Κι΄ όμως.

 Οι συγκεκριμένες ανεμώνες η αλλιώς «Κολιτσιάνοι», υπάρχουν σε πολλά παραθαλάσσια μέρη στην χώρα μας και συνήθως τις βρίσκουμε κολλημένες σε βράχια και σε σχετικά μικρό βάθος.

Αποφύγετε λιμάνια. Προτιμήστε καθαρά νερά.

Αυγά Καππαδοκίας για να απολαύσετε ένα διαφορετικό πρωινό

 

Ψωμί-λαβάς!
Με μαγιά και αλεύρι από την ελληνική γη!!

 

Page 4 of 4

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ